Video: Ringling Bros. and Barnum & Bailey: Dragons

In Nederland zal je zelden een commercial of clip voorbij zien komen van een circus. In Amerika pakken ze het groots aan. Zo heeft Ringling Bros. and Barnum & Bailey elke show een officiële video. Dit jaar kreeg de show met onder meer Alexander Lacey, Alex Petrov, The Flying Caceres en Shaolin Troupe de titel Dragons mee. Zie hieronder de videoclip.

Lees ook:Ook celebs zijn dol op circus! Kardashians op bezoek.
Lees ook:Boek: Circus in Carré
Lees ook:Circusact van de Week: Martin Lacey Jr
Lees ook:Alexander Lacey in Huffington Post (+ video)
Lees ook:Video: Baluga, de jongste ster van Circus Krone

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>