Circusspecial (1): VNCO gaat door voor de Hollandse circussen

ROTTERDAM – De Vereniging Nederlandse Circus Ondernemingen (VNCO) uit Rotterdam gaat door voor de Hollandse circussen. De afgelopen jaren heeft de club met diverse leden uit de circusbranche zich op diverse gebieden ingezet. En gelukkig is het einde nog niet in zicht. VNCO is de branchevereniging voor de Nederlandse circussen. Lid zijn Circus Sijm, Magic Circus, Circus Freiwald, Cirque Moustage, Circus Zanzara, Corpus Acrobatics, Holiday on Ice, Stardust Circus International, Kerstcircus Ahoy, Kerstcircus Etten-Leur en Wintercircus Arlette Hanson.

Dierenwetgeving

De VNCO is gesprekspartner voor landelijke en lokale overheden. Er zijn onderwerpen genoeg. Denk maar eens aan wetgeving van dieren, medewerkers, scholing en tenten. Verder bemoeit de vereniging zich ook op lokaal niveau  met evenementenlocaties, reclamebeleid en opstellen van richtlijnen voor circussen.

De VNCO is 20 oktober 1995 van start gegaan.

Informatie: 0639827186

Website: https://www.vnco.info/

Lees ook:Nieuwe leden VNCO
Lees ook:CircusNu (67): Handen ineen bij VNCO
Lees ook:Purmerend krijgt Gouden Chapiteausleutel
Lees ook:VNCO viert 20ste verjaardag
Lees ook:VNCO: Wintercircus als kerstuitstapje in trek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>