Circusspecial (10): Circus Renz International steeds meer publiekslieveling

AMSTELVEEN – Afgaande op de publieksreacties, de zoekfrequentie op de naam en de berichten op sociale media, is op te maken dat Circus Renz International zich meer en meer de Nederlandse publiekslieveling mag noemen.

Concurrent en voormalig nummer 1 Circus Herman Renz is failliet. Er zijn meer populaire circussen in Nederland. Die zijn qua formaat kleiner dan Renz International en dat verklaart de huidige status van dit circus deels. Daarnaast zijn de telgen van de circusfamilie razend enthousiast en dat zorgt natuurlijk ook voor aanhang.

Programma

In het programma veel dieren, waaronder paarden gepresenteerd door Franz Renz, mini pony’s, honden, kamelen en watusirunderen. Verder bijvoorbeeld trapezenummer van Miss Skarlett, acrobatiek, clowns en jongleurs.

informatie: www.circusrenzinternational.nl

Archieffoto: MarcelvdVoort

Lees ook:CircusNu (145): Circus Renz International weer verder in ons land
Lees ook:Kerst- en Wintercircussen (4): Kerstcircus Festival Dordrecht
Lees ook:Circus Herman Renz in 2015: WOW
Lees ook:CircusNu (51): Circus Bossle is er weer….
Lees ook:Circus Bossle: De Grote Rhedense Circus Sinterklaas Show

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>