Circusspecial (11): Het Circus van Sinterklaas verrijst in Gouda

GOUDA – Sinterklaas houdt van het circus en dat weten ze in Gouda inmiddels ook. En weet u wat zo leuk is? De kinderen uit de Kaasstad zijn ook gek op een goede circusshow. Daarom produceert en presenteert circusdirecteur Kevin van Geet dit jaar voor het tweede opeenvolgende jaar het Circus van Sinterklaas. Dit evenement waarvan vol verwachting ons hart klopt, is van zaterdag 25 november tot en met zondag 3 december.

In de stad verrijst de fraaie tent van het Circus van Sinterklaas. Goed nieuws: er kunnen per voorstelling 600 bezoekers rond de circuspiste. Uiteraard met de Sint in de hoofdrol, bijgestaan door acrobatische Pieten. Natuurlijk clowns, acrobatiek en lenige circusmeisjes. Van Geet heeft ervaring opgedaan bij onder andere Circus Belly Wien. Met veel dieren. Dus het is niet verwonderlijk dat hij wat dierenacts betreft de smaak te pakken heeft en diverse nummers op het programma heeft gezet. De show duurt 1,5 uur in de verwarmde tent.

Voorstellingen

Zaterdag 25 november 13.00 en 16.00 uur
Zondag 26 november 13.00 en 16.00 uur
Woensdag 29 november 15.00 uur
Zaterdag 2 december 13.00 en 16.00 uur
Zondag 3 december 13.00 en 16.00 uur

Lees ook:Sintspecial (5): Het Circus van Sinterklaas
Lees ook:Kaartverkoop Het Circus van Sinterklaas gestart
Lees ook:Kevin van Geet Producties: Sintcircus in Gouda
Lees ook:Stroopwafel- en Kaaspieten in Kevin’s Sinterklaascircus?
Lees ook:Sintspecial (3): Sinterklaas in de Piste

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>