Circusspecial (12): Familie Kazàn in oktober bij de Omroep Max-ledendagen

EINDHOVEN – Hans Kazàn en zijn Magic Familie treden op tijdens de Omroep Max-ledendagen. Ze vullen het eerste deel van het showachtige programma’s in de grotere zalen van ons land. Goed nieuws voor de fans: Ze zijn in oktober in Eindhoven, Utrecht en Heerenveen.

Max is er niet alleen voor de senioren. Steeds meer jongeren weten de omroep ook te vinden. En op zo’n ledendag hoort er entertainment te zijn voor jong en oud. Een woordvoerder van Omroep Max belooft “een betoverende middag vol entertainment.” Hans Kazàn verschijnt op het podium samen met zijn Magic Family en belooft er een betoverende show van maken. De Magic Family bestaat naast Hans Kazàn uit de illusionisten Oscar, Renzo en Mara Kazàn en entertainer Steven Kazàn.

Achterban

De MAX-achterban wordt eerst ontvangen met kopje koffie of thee en iets lekkers erbij. Om 13.00 uur gaan de theaterdeuren open. Om 14.00 uur wordt het publiek door een MAX-presentator welkom geheten en dan is het de beurt aan de familie Kazàn.

Lee Towers

Na de pauze kan het publiek swingen met Lee Towers. Deze entertainer weet hoe hij het publiek moet vermaken met zijn talloze hits. In het begin werd Towers aangekondigd als de zingende kraanmachinist. Inmiddels is hij niet meer weg te denken uit de showbizz.

https://www.youtube.com/watch?v=O7bmViwWJuQ

 

Voorstellingen

Wilt u aanwezig zijn bij één van deze feestelijke dagen, bestel dan snel uw kaarten voor slechts € 7,50 p. Zaterdag 14 oktober Parktheater Eindhoven Reserveer nu
Zondag 15 oktober Stadsshouwburg Utrecht Reserveer nu
Zaterdag 21 oktober Posthuis, Heerenveen Reserveer nu

* Genoemde prijzen zijn exclusief reserveringskosten.

Reserveren

U kunt uw kaarten online reserveren door te klikken op bovenstaande links. U kunt ook bellen naar 020 – 214 60 10. Rolstoelplaatsen zijn helaas beperkt en enkel telefonisch te bestellen.

Exclusief voor leden

De MAX Ledendagen zijn exclusief voor leden van Omroep MAX. Voor het kopen van toegangsbewijzen dient u lid te zijn van Omroep MAX. Bel 035-6776188 om een lidmaatschap van MAX af te sluiten voor slechts € 7,50 per jaar.

 

 

Lees ook:CircusNu (106): Hans Kazàn en zijn Magic Familie treden op tijdens Omroep Max-ledendagen
Lees ook:Zaterdag al in de magic-kerstsferen
Lees ook:Actie JUMBO: Goedkoop naar Circus Herman Renz in Eindhoven
Lees ook:Magic Circus reist door Amersfoort
Lees ook:Circussen maken plaats voor asielzoekerscentrum Heerenveen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>