Circusspecial (14): Circus Renz Berlin een begrip in Nederland

AMSTELVEEN – Dankzij jarenlang veelvuldig optreden in steden en dorpen is Circus Renz Berlin een begrip in ons land. Het circus van Bernhard Renz sr. en zijn familie slaagt er ieder jaar weer in om het publiek een prima show voor te schotelen.

Van Zeeland tot Noord-Holland en van Groningen tot Limburg, het bekende circus kent menigeen speellocatie en heeft een schare fans.

Leuk

Leuk aan dit circus is het grote aanbod aan dieren. Zodra de circuskaravaan arriveert op een nieuwe speelplek verrijst er eigenlijk een complete dierentuin. Staltenten en weiden met de sterren uit de show. Renz Berlin heeft onder andere paarden, pony’s, Siberische steppenkamelen en honden.

Extra acts

Verder ook acrobatiek, clownerie, magic en een jongleur. Eveneens regelmatig extra acts. Zo is diabolo-artiest Ezra Veldman regelmatig te gast geweest in de circuspiste. En ook Frank van Hulle presenteert dikwijls bij dit circus zijn alter ego clown Franky.

Archieffoto: MarcelvdVoort

 

Lees ook:Circus Renz Berlin in Hoofddorp
Lees ook:Kerstwintercircussen (24): Groot Winter Kerstcircus gewoon weer in Groningen
Lees ook:CircusNu (53): En de nieuwe nummer 1 is….Circus Renz Berlin!
Lees ook:Clown Franky weer bij Circus Renz Berlin
Lees ook:Circus Renz International in Hardenberg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>