Circusspecial (3): Natuurlijk komt de Sint weer in de piste

SINT NIKLAAS (B) – Natuurlijk komt de Sint dit jaar weer in de Piste. Het bezoek van Sinterklaas gecombineerd met een goede circusvoorstelling gaan prima samen in het Belgische Sint Niklaas. Daarom is Sint in de Piste zaterdag 18, zondag 19, zaterdag 25 en zondag 26 november op de Grote Markt.

Het spektakel belooft spanning en sensatie. Niet alleen vanwege de komst van de Goedheiligman en zijn zwarte Pieten, maar ook door het sensationele programma. Dat liegt er dit jaar niet om: Free Max, Trial Motor Bikes; clown Cino Salvini; Moustache Brothers met komisch stuntwerk; Alexander Lichner aan de trapeze;’paarden en koeiendressuur van niemand minder dan Louis Knie; jongleur Alfio Macaggi; gouden acrobatiek door Acrodreams; Sonny Gartner in het Dodenrad; mastacrobatiek van The Panteras en Adriana Folco presenteert lama’s en kamelen. Naar verwachting komen er nog verschillende verrassingen.

De kaartverkoop start 20 oktober. Website: www.sintindepiste.be

Lees ook:Sinterklaasspecial (1): Natuurlijk weer Sint in de Piste
Lees ook:Kerstwintercircussen (15): Ook in Apeldoorn gebeurt het
Lees ook:Sint in de piste bij Circus Herman Renz
Lees ook:Sint in de Piste 2016
Lees ook:Sint blij met Circus Herman Renz + webcam!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>