Circusspecial (5): Nu al reserveren voor kerstwintercircus Eindhoven

EINDHOVEN – De echte fans willen er vroeg bij zijn. Voor u ook een aanrader, als het gaat om de allermooiste plaatsen. In het Eindhovense Parktheater is van zaterdag 23 tot en met zondag 31 december het Kerstwintercircus. Nu kan er al gereserveerd worden. RESERVEREN>>

Het is alweer de 47ste editie van dit circusspektakel. Veel Brabanders weten de weg te vinden. Zelf ben ik er ook al verschillende keren met mijn familie geweest. En keer op keer hebben wij genoten. Want Frank Torez weet hele mooie shows samen te stellen. Voorheen veel indrukwekkende dierenacts. Dat is op verzoek van de theaterdirectie verleden tijd. Blijft er genoeg moois over, zoals clowns, trapezeartiesten, evenwichtskunstenaars en jongleurs.

In de foyers zijn ook dit jaar verschillende extra activiteiten, waaronder een…..ijsbaan.

 

 

 

Lees ook:Frank Torrez stelt wederom programma Kerstwintercircus Eindhoven samen
Lees ook:Groot Tilburgs Kerstcircus
Lees ook:CircusNu (34): Nu al zin in het Internationaal Kerstwintercircus Eindhoven?
Lees ook:Video: Magyar Nemzeti Cirkusz
Lees ook:Circus Barani op tournee

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>