Circusspecial (7): Magic Circus is ook het Utrechts Stadscircus

UTRECHT – Het Magic Circus is wereldberoemd in Amsterdam in omstreken. De liefhebbers weten dat de Utrechters er evenmin genoeg van kunnen krijgen. Alweer ruim 11 jaar bezoekt dit leuke circus de Domstad. Van begin deze maand tot medio november zijn er voorstellingen in diverse wijken.

Zo hoeft eigenlijk geen kind de mooie show te missen. De bezoekers gaan wellicht genieten van de komische koopman Jofri die als een echte straatventer de circuspiste betreedt. Hij heeft voor elk wat wils. Dus ook een flinke ijzeren haaienkaak. Wie koopt zoiets? Nou, die koper verschijnt in een dwangbuis. En laat zich hangend in de opengesperde kaak ophijsen. Uiteraard hoopt hij tijdig uit de dwangbuis te komen, voordat de dreigende haaienkaak dichtklapt. De acrobaten van het Magic Circus gaan voor recycling en kopen een enorme autoband. Daar kunnen ze wel wat mee! Zowel in de piste als in de lucht. Er is een minipaardje gekocht en blijkt een rekenwonder.

 

Lees ook:CircusNu (95): Alles is te koop, maar het Magic Circus niet…
Lees ook:Circus Freiwald annuleert 2 voorstellingen
Lees ook:Magic Circus annuleert optredens Breda
Lees ook:Zaterdag al in de magic-kerstsferen
Lees ook:Circusmeningen (85): Is er ruimte voor meer circus op de tv?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>