Circusspecial (9): Boeiend programma Circus Freiwald doet toch Buba niet vergeten

AMSTELVEEN – Hoewel Circus Freiwald dit seizoen een uitermate boeiend programma heeft, doet het de eerdere ster van de show olifant Buba niet vergeten. Sommige mensen zullen zeggen: ‘terecht.’ Anderen vinden dat het leven doorgaat en het ook zonder de olifant moet kunnen. Omdat het helaas niet anders is, vanwege het wilde circusdierenverbod in ons land.

Wereldrondreis

‘Een reis rond de wereld in 120 minuten’, heet de huidige productie. Clown Chef-Rie (Jeffrey) beleeft samen met het publiek spannende avonturen op bijzondere plekken. In de show wisselen de acts elkaar af en worden onder meer Afrika, Spanje en Disney World aangedaan.

Behoorlijk trots

Zoals bekend geen Buba en zebra’s meer in de piste, wel Siberische kamelen, stieren, pony’s en natuurlijk paarden. Verantwoordelijk voor alle acts zijn leden van de familie Freiwald. Daar zijn ze behoorlijk trots op. Want de familieleden beheersen vrijwel alle circusdisciplines. Van acrobatiek tot dressuur van genoemde deelnemende dieren. Buba gaat overigens nog wel mee op reis.

De circustent is netjes verzorgd, een prima geluid- en lichtinstallatie en de sfeer binnen tijdens en voor en na de shows prima. Ook buiten de voorstellingen is het circusterrein  toegankelijk voor de liefhebbers.

http://circusfreiwald.nl/index.html

Lees ook:CircusNU (57): Een reis rond de wereld met Circus Freiwald
Lees ook:CircusNu (108): Circus Freiwald toch op tournee na Buba-drama
Lees ook:Olifant Buba toch mee met Circus Freiwald
Lees ook:Hans Klok wil leven circusolifant Buba redden!
Lees ook:CircusNu (99): Eenzame olifant zorgt voor uitstel tournee Circus Freiwald

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>