Circus Barani op tournee

 

Circus Barani is gestart met een tournee door ons land. Tot en met zondag 6 april zijn de voorstellingen bij het Hofplein in Vianen.

Circusfamilie Robert Zinnecker geniet nog na van het succes in het afgelopen jaar. Dat prikkelt ze om met de vernieuwde show een volle circustent te gaan trekken. Het programma is aantrekkelijk met verschillende dierenacts, zoals honden, geiten en duiven en sinds dit seizoen ook pony’s. Verder presenteert Barani tempojongleren, luchtacrobatiek en een hele leuke clown. Het programma duurt een uur en drie kwartier en is geschikt voor jong en oud.

Aanvangstijd:

Aanvangstijd: Zondag 6 april om 14.00 uur.

http://youtu.be/-1e53hhQABU

Lees ook:Circus Barani in Wichmond
Lees ook:Circus Barani in Eerbeek
Lees ook:Nieuw in Nederland: Circus Barani
Lees ook:Circus Barani
Lees ook:Circus Barani naar Leusden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>