Duitse circussen hebben EK-voetbalkriebels!

AMSTELVEEN – Bij de diverse Duitse circussen op tournee in ons land steken ze het natuurlijk niet onder de stoelen, banken of tribunes: Ze zijn voor het Duitse voetbalelftal tijdens het EK in Frankrijk. En ze weten stiekem zeker dat hun team het tournooi gaat winnen.

Zo is er op de Facebookpagina van circuszoon Bernhard Renz jr. van Circus Renz Berlin al een afbeelding gespot van de Duitse voetbalbond. En ik denk dat het de komende periode meer en meer zal worden op de sociale media gevuld door de Duitse circusfamilies.

Lees ook:CircusNu (53): En de nieuwe nummer 1 is….Circus Renz Berlin!
Lees ook:Circuszoon Bernhard Renz jr live aan het werken met de Smurfen
Lees ook:CircusNu (105): Circus Renz International is publiekslieveling
Lees ook:Circus Renz Berlin bouwt op in Westkapelle
Lees ook:Ophef om olifantenfilmpje Circus Renz International

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>