Laatste kermisweekeinde in Vlissingen

VLISSINGEN – Het laatste weekeinde van de Vlissingse kermis is aangebroken. De diverse attracties staan in het centrum. Onder andere op het Bellamypark, Nieuwendijk en Zeilmarkt.

Vaste bezoekers vinden dat het al met al wat kleiner aan het worden is. Wat in elk geval opvalt is dat de diverse attracties ruimte hebben gekregen. Sommige mensen missen de botsauto’s die er wederom niet bij zijn op het Bellaymypark. Op de Nieuwendijk staat ook een “nostalgische” rupsbaan, weliswaar met een moderne naam. Daar heb ik samen met mijn moedertje een ritje in gemaakt. En natuurlijk hebben wij oliebollen ingeslagen en een terrasje gepakt. Het mooie weer deze  kermisperiode maakt het allemaal nog gezelliger. En zowel de lokale bevolking als de toeristen zullen tot en met zondagavond wellicht de weg naar de kermis weten te vinden.

Foto’s: Marcel van der Voort

Lees ook:Kermis in Vlissingen
Lees ook:Vlissingse kermis met 38 attracties
Lees ook:NVWA sluit 2 attracties Terneuzense kermis
Lees ook:Dommelse kermis groeit verder
Lees ook:Nu eens geen circus, maar Vlissingse kermis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>