Opbouw Circus Sijm in Vlissingen + Foto’s!

VLISSINGEN – Circus Sijm is dinsdag druk bezig geweest om de tent op te bouwen in Vlissingen. Het circus staat op het parkeerterrein van verpleeghuis Ter Reede, aan de Koudekerkseweg. En is er op uitnodiging van WVO Zorg. De medewerkers waren vooral ‘s morgens druk bezig met het opbouwen van de tent, de zitplaatsen aanbrengen en al het andere werk.

Vervolgens werd alles nog eens extra mooi gemaakt voor de voorstellingen van woensdag 5 oktober. De shows zijn om 11.00 14.00 en 16.00 uur. Dankzij een samenwerking tussen Circus Sijm en het Nationalle Ouderenfonds mogen de bewoners van WVO Zorg gratis de voorstellingen zien. Anderen betalen 5 euro per persoon. Kaarten via: [email protected]

Foto’s: MarcelvdVoort

Lees ook:Vlissingse ouderen houden van Circus Sijm
Lees ook:CircusNu (82): Circus Sijm brengt blijdschap in de zorg
Lees ook:Circus Sijm bij WVO Zorg Vlissingen
Lees ook:Superdeals voor Circus Sijm
Lees ook:CircusNu (28): Ouderen houden van Circus Sijm

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>