Circusbalonnen leggen Russische verkeer plat!

VLADIVOSTOK (RUS) - Als je als Russisch circus aandacht wilt, dan is een stunt met ballonnen vaak een goede zet. Niet zo netjes echter als een vrachtwagen de balonnen bewust lost op een druk verrkeerspunt in de stad Vladivostok. Binnen korte tijd was er een verkeersinfarct. Dat gebeurde recentelijk.

De dader heeft zich niet officieel gemeld, hoewel omstanders hebben gezien dat iemand de balonnen uit een vrachtwagen -met in het Russisch Circus als opschrift- duwde. Het is onduidelijk of het circus het drukker heeft dankzij deze stunt.

Lees ook:Rel om te dikke Russische circusleeuwen
Lees ook:Koorddanser geblinddoekt van ene naar andere wolkenkrabber
Lees ook:Inbraak bij Zwarte Pietencircus Zevenbergen
Lees ook:Onveilig vervoer circustijgers
Lees ook:Omstanders: “Circusolifant Buba smeert ‘m”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>