Drassige kerstcircusterreinen

AMSTELVEEN – Veel kerstcircussen moeten opbouwen, of zijn kort geleden op gebouwd op drassige terreinen. Door de sneeuw- en regenval van de afgelopen periode zijn veel speellocaties moeilijk begaanbaar.
Veel circusbedrijven hebben ervaring met het gebruik van moeilijke en vooral natte terreinen. Dus zover bekend is het tot nu toe allemaal goed gekomen. Later deze week starten de meeste kerstcircussen met hun voorstellingen.

 

Lees ook:Kerst2017 (4): Spelen circusondernemingen zonder Kerststress?
Lees ook:Serie voorstellingen Kerst-en Wintercircussen voorbij
Lees ook:Fijne Kerstdagen!
Lees ook:CircusNu (26): De topclowns van Circus Herman Renz
Lees ook:Kerst2017 (2): Het ultieme feestuitstapje is het Kerstcircus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>