Kerst2017 (3): Met Kerst baal ik van mijn circuspensioen

AMSTELVEEN – “Met Kerst baal ik enorm dat ik ben gepensioneerd als circusartiest”, bekent Tom (86) tegenover Circus.Blog. “Voor mij geen caravan meer op het circusterrein, maar kniezen bij een kleine kerstboom in een aanleunwoning”, wil hij kwijt.

”Natuurlijk loop ik wel een keer met mijn rollator naar het kerstcircus in de buurt. Maar in plaats van plezier, bezorgt het mij juist nog meer pijn. Want hoe graag zou ik zelf nog willen optreden. Maar door mijn oude leeftijd en mijn lichamelijke gebreken zit dat er allang niet meer in.”

Bij zijn schaarse circusbezoeken praat hij met de circusmedewerkers en komen oude herinneringen weer bij hem boven. Tom: “Ik heb onder andere als clown gewerkt en met verschillende dieren. Wat ik het mooiste vond is de saamhorigheid bij het circus. Dat je samen een grote familie bent, voor elkaar klaar staat en geniet.”

Lees ook:Gefeliciteerd 80-jarig moedertje………
Lees ook:“Geen nieuw circus Toni Boltini”
Lees ook:Circusmeningen (2): De 3 van het station
Lees ook:Circusmeningen (8): Weer naar het circus?
Lees ook:Circusmeningen (9): Is het circus gastvrij?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>