Picadilly Circus Circus

Afgelopen zondag vond er een geweldig circusevenement plaats in hartje Londen; het Picadilly Circus Circus. Van Waterloo tot Oxford Circus over Regent Street waren vanaf ‘s middags tot ‘s avonds 48 internationale acts op 15 podia te bewonderen. De spetterende finale vond plaats op Picadilly Circus.

Les Studios de Cirque uit Frankrijk toonde een aerial act, hoog boven het publiek. Het was een waar spektakel, dat Londen wit deed kleuren. Zie een aantal geweldige foto’s hier of bekijk de video hieronder.

Lees ook:Video: Luipaard valt jong meisje aan in Russisch circus
Lees ook:Alexander Lacey in Huffington Post (+ video)
Lees ook:Tenten Cirque du Soleil staan klaar (video)
Lees ook:Video: Van autoverkoper tot tijger trainer
Lees ook:Dompteur Alexander Crispin gedood door tijger (video!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>