Doe eens een kerstcircusvakantieweekje in Zeeland

GOES / VLISSINGEN – Doe eens een kerstcircusvakantieweekje in Zeeland! Ja, waarom niet. Boek een hotel, pak je koffer of weekendtas en neem het er even lekker van. Zeeland is zo vlakbij België , dus heerlijk Bourgondisch en tijdens de Kerstvakantie is er leuk circus. Het Kerstcircus Barani op het Goese Molenplein en op woensdag 30 december ook nog eens Het Chinees Nationaal Kerstcircus in het fonkelnieuwe CCXL Theater aan het Vlissingse Spuikom. Dat kan u natuurlijk combineren met een verblijf in een prachtig hotel. Wat dacht u van het Arion Hotel van de Amadore Groep, aan de Vlissingse Boulevard. Lekker genieten aan de Zeeuwse kust dus!

In Goes zijn ze blij en bij Circus Barani ook. Want momenteel tot en met zondag 3 januari is er Kerstcircus. Eerder waren er ook initiatieven, maar de laatste tijd is het een beetje stil, met uitzondering van de prachtige show Sterke staaltjes onlangs van Wintercircus Martin Hanson in de Middelburgse Stadsschouwburg. Kerstcircus Barani weet een mooie show neer te zetten. Uiteraard met dieren en ook acrobatiek, jongleur en clownerie. Het publiek is te spreken over de al gespeelde voorstellingen in het Zeeuwse stadje.

Kerstcircus Barani staat op het Goese Molenplein.*

Vrijdag 25 december 2015 13:00 uur  16:00 uur
Zaterdag 26 december 2015 13:00 uur  16:00 uur
Zondag 27 december 2015 13:00 uur  16:00 uur
Maandag 28 december 2015 16:00 uur
Dinsdag 29 december 2015 16:00 uur
Woensdag 30 december 2015 16:00 uur
Donderdag 31 december 2015 13:00 uur Familiedag
Vrijdag 1 januari 2016 16:00 uur
Zaterdag 2 januari 2016 13:00 uur  16:00 uur
Zondag 3 januari 2016 13:00 uur Wat is het heerlijk om vanuit uw Zeeuwse hotelkamer op het gemakje naar de verwarmde tent van Kerstcircus Barani te gaan. En bij het Arion en de andere Amadore-horecabedrijven komt u niets tekort. Er zijn kerstdiners, brunches, allerlei arrangementen en muziek. Natuurlijk heeft Zeeland diverse bezienswaardigheden en aantrekkelijke musea. Bovendien nodigt het uit tot een flinke strandwandeling of lekker slenteren door de oude straatjes van bijvoorbeeld Middelburg of Zierikzee. Of wat dacht u van warme apfelstrudel met ijs  en slagroom en warme chocolademelk in de vermaarde badplaats Domburg.En nog meer zin in circus? Dan kan u de 30ste december om 13.30 uur naar het Chinees Nationale Kerstcircus met de productie Shanghai Nights met onder andere slangenmeisjes, acrobatiek, diabolo, clownerie en nog veel meer. Spektakel in het nieuwe Vlissingse theater. Deze productie vergaarde al veel goede kritieken. En de Zeeuwen zijn inmiddels gek op Kerst- en Wintercircus. Dus daarvan mag u natuurlijk meeprofiteren. *

*=Check vooraf de beschikbaarheid van kaarten

 

 

 

 

 

 

Lees ook:CircusNu (83): Zeeuwen blij met komst Kerstcircus Goes
Lees ook:Weer Kerstcircus in Zeeland
Lees ook:Kerst- en Wintercircussen (8): Animo voor Kerstcircus Goes
Lees ook:Is Kerstcircus Goes een blijvertje?
Lees ook:Kerst- en Wintercircussen (7): Sterke staaltjes bij Wintercircus Martin Hanson

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>