Kerst- en Wintercircussen (12): Gezellig naar Wintercircus Apeldoorn

APELDOORN – Gastheer Adri Lammers is trots op de 22ste editie van Wintercircus Apeldoorn. Hij is blij met de te spelen show en zeker ook met de nieuwe locatie: het parkeerterrein van winkecentrum De  Voorwaarts, lekker in het stedelijke gebied. Als het aan Lammers ligt gaat jong en oud massaal gezellig naar het Apeldoornse Wintercircus.

In de voorstelling onder andere de paarden van Sandrine Beautour, Alessio’s papegaaien, Peter Balder en zijn honden, Salvini Clowns, Duo Carlos Camadi op de hoge draad, strapatenact van Ludmila Luraschi, motoract van Les Diorio’s, Guillaume en Delia op de trapeze, acrobate Elisa Tribeti, Rigoletto, Duo Lyd acrobatiek aan de Chinese mast en een fietsbalansnummer. Verder circusorkest de Alessy Band en spreekstalmeester Adri Lammers.

Voorstellingen

Donderdag 24 december 14.00 uur (Première)

Vrijdag 25 december 13.00 uur (Eerste kerstdag)

Zaterdag 26 december 13.00 en 16.15 uur (Tweede kerstdag)

Zondag 27 december 13.00 en 16.15 uur

Maandag 28 december 13.00 en 16.15 uur

Dinsdag 29 december 13.00 uur en 16.15 uur

Woensdag 30 december 13.00 en 16.15 uur

Lees ook:Kerstwinterspecial (9): Toppers bij Wintercircus Apeldoorn
Lees ook:Kerstwintercircussen (15): Ook in Apeldoorn gebeurt het
Lees ook:Drukte verwacht bij Wintercircus Apeldoorn
Lees ook:Adri Lammers stopt als voorzitter VNCO
Lees ook:Wintercircus Hilversum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>