Kerst2017 (2): Het ultieme feestuitstapje is het Kerstcircus

AMSTELVEEN – Met keuze genoeg in ons land is het Kerstcircus het ultieme uitstapje. Er zijn zo’n 20 mogelijkheden in vrijwel alle provincies. Gerenommeerde circussen die er elk jaar bij zijn en kleinere initiatieven.

Stuk voor stuk met leuke voorstellingen en vooral veel kerstsfeer. Dus als u de deur uit wil tijdens een van de feestdagen, dan zou ik zeker kaartjes kopen voor een circusshow. Het lijkt mij wel raadzaam om voor Eerste- of Tweede Kerstdag tijdig kaarten te kopen. Want menigeen circus loopt juist tijdens de 2 Kerstdagen snel vol, of raakt zelfs helemaal uitverkocht. De meeste Kerstcircussen spelen beide Kersdagen. Kijk vooraf even op de betreffende websites of Facebookpagina’s voor actuele tijden en de adressen. Op Circus.Blog is overigens veel aandacht voor de diverse Kerst- en Wintercircussen.

Lees ook:Fijne Kerstdagen!
Lees ook:Het loopt storm bij Circus Sijm!
Lees ook:Stormachtig Kerstweekeinde spelbreker Kerstcircussen?
Lees ook:Circusmeningen (97): Is het goed dat KRO Circus Festival Monte Carlo zonder dieren uitzendt?
Lees ook:Kaartverkoop Kerstcircus Sander & Friends gaat lekkerrrrr

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>