Wintercircus Apeldoorn

APELDOORN – De 21ste editie van het Wintercircus Apeldoorn heeft de titel Emotions gekregen. De voorstellingen zijn van woensdag 24 tot en met dinsdag 30 december in de tent in het Vison Park, aan de Oude Apeldoornseweg 41/45.

Het programma is in het buitenland te zien geweest en blijkt een succes. De voorstelling zit vol met wereldacts beleid door een orkest. Om eens wat te noemen: Clown Jimmy Folco; voltige nummer op paarden door Donnerts Familie; rola rola van Paola Kaiser; combinatie van quick change, jongleren en dans door Elena Gambi; een luchtnummer van Jana Roberts; Brayan Gambi met een evenwichtsnummer op trappen; Adriana Falco presenteert 2 Indische olifanten en Mister Dalmatin verrast en vertedert met zijn dalmatiërs, poedels en pony’s.

Voorstellingen:

Woensdag 24 december 14.00 uur

Donderdag 25 december 13.00 uur

Vrijdag 26 december 13.00 en 16.15 uur

Zaterdag 27 december 13.00 en 16.15 uur

Zondag 28 december 13.00 en 16.15 uur

Maandag 29 december 13.00 uur en 16.15 uur

Dinsdag 30 december 13.00 en 16.15 uur

Informatie: www.wintercircusapeldoorn.nl

Foto: Wintercircus Apeldoorn

 

Lees ook:Kerstwintercircussen (15): Ook in Apeldoorn gebeurt het
Lees ook:Ook dit jaar weer Wintercircus Apeldoorn
Lees ook:Kerstwinterspecial (9): Toppers bij Wintercircus Apeldoorn
Lees ook:Kerst- en Wintercircussen (12): Gezellig naar Wintercircus Apeldoorn
Lees ook:Drukte verwacht bij Wintercircus Apeldoorn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>