Kerstspecial (2): Geen kerstcircus voor Riet na ongeluk

MIDDELBURG – Mijn moeder Riet (79) mag de Kerst gelukkig thuis vieren. Ze kreeg een week geleden een fietsongeluk bij Valkenswaard en verbleef daarna een week in het ziekenhuis. Afgelopen vrijdag mocht ze naar huis, maar een bezoek aan het traditionele Kerstcircus zit er niet in.

Tijdens de voorlaatste dag van haar vakantie op een Brabants bungalowpark kwam mijn moeder aan het begin van een fietstocht ten val met haar fiets en belandde op een steen. Een portier bekommerde zich direct om haar en ik zag van een aantal meters afstand dat het mis was. Wij hebben gevraagd of ze kon staan en hebben haar omhoog geholpen. Vervolgens heb ik haar met een golfwagentje naar de vakantiebungalow gebracht. Samen met mijn vader is ze ’s middags met een taxi naar een huisartsenpraktijk in Bergeijk gegaan, terwijl ik op het bungalowpark allerlei zaken ging regelen. De dokter meldde al dat het gekneusde of gebroken ribben zouden zijn. Ze is met medicatie terug naar de vakantiebungalow gegaan. Na een nacht met weinig slaap en veel pijn ging ze huiswaarts en liet ze in het ziekenhuis van haar woonplaats foto’s maken. Ze moest daar meteen blijven. Ze heeft 4 gebroken ribben.

Inmiddels is ze weer thuis bij haar man. Geen kerstboom en de kerstkaarten kon ze door het ongeval ook niet versturen. En ze vindt het jammer dat ze dit jaar geen bezoek kan brengen aan het traditionele kerstcircus. Want de afgelopen jaren was ze er regelmatig bij. En genoot ervan. Ze is wel blij dat ze in de eigen omgeving de feestdagen mag doorbrengen. En ze maakt het zo gezellig mogelijk.

Lees ook:Verdriet om wegblijven Groot Kerstcircus Zeeland
Lees ook:Gefeliciteerd 80-jarig moedertje………
Lees ook:Circusmeningen (49): Mijn ideale Kerstdag is…?
Lees ook:Vuurspuwer Romen Rodriguez Herrera wederom in ziekenhuis
Lees ook:Circustijger verslindt meisje (8)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>