Circusspecial (2): Circuswereld zet zich in voor televisieserie Circus Noël

HILVERSUM – Er zijn dit jaar opnames geweest in het tentencomplex van Circus Sijm en ook bij de circussen Renz Berlin en Barani.  De circuswereld zet zich in voor de komst van de nieuwe 20-delige serie Circus Noël.

Daarin zijn bijvoorbeeld de honden van Circus Barani de sterren. Bij Zapp zijn er afleveringen van 10 minuten. Het geheel duurt 95 minuten, een complete speelfilm dus. Te zien rond de komende kerst bij ZAPP op NPO3.

Show

Victor (12) uit Brazilië, is in ons land zonder een verblijfsvergunning. Hij is hier met zijn moeder. Victors leven verandert wanneer het tentencomplex van een circus verrijst in de gemeente waar hij verblijft. Dit in de aanloop van een kerstshow op kerstavond. De even oude Tonie is zijn nieuwe vriendje. Het jochie is de zoon van de circusdirecteur. En samen met een ander maatje Kar, ook 12 jaar oud, ontdekt hij zijn talent voor koorddansen. Tonie is de beoogde opvolger van zijn koorddansende vader, maar…hij heeft hoogtevrees.

Dan komen er problemen: de ster van het circus komt in het ziekenhuis terecht. Dus moeten de jongens hun uiterste best doen om de kerstshow te redden.

 

Lees ook:Circus Barani honden sterren in tv-serie
Lees ook:VNCO: Wintercircus als kerstuitstapje in trek
Lees ook:Ook jongleertalent Scott in Kerstcircus Sander & Friends
Lees ook:Circus Belly Wien mag niet op zondag
Lees ook:Niels Harder verrast in Britain’s Got Talent

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>