Kerstwintercircussen (13): De allure van Kerstcircus Ahoy

ROTTERDAM – Kerstcircus Ahoy in Rotterdam heeft allure. Dankzij de prima locatie en het gedegen programma. Elk jaar weten duizenden jonge en oudere circusliefhebbers de weg naar het spektakel te vinden. Het is alweer de 47ste editie van zaterdag 23 tot en met zaterdag 30 december.

De show is zeker veelzijdig te nomen met onder meer Shannon Monni met acrobatiek in een kunststof kogel; Lilian Cheban Troupe, springen met enorme binnenbanden en ook komt hetzelfde gezelschap met Russian Swing; Duo Kvas met een evenwicht act; Truope Assa, kozakkennummer te paard; The Astranouts, balans-act; Arlem Yefimov, acrobatisch spektakel; Duo Daring Jones, trapeze; Family Stoliarov, clowns en Angelo Frank met buffels, kamelen en lama’s.

Voorstellingen

Zaterdag 23 december: 15.00 uur (alleen nog VIP-arrangementen beschikbaar)

Lees ook:Kerst- en wintercircussen (3): Tien opvallende acts bij Kerstwintercircus Eindhoven
Lees ook:Kerst- Wintercircussen (24): Feest bij Kerstcircus Ahoy
Lees ook:CircusNU (40): Ook zonder dieren aantrekkelijk Kerstwintercircus Eindhoven
Lees ook:Kerstwinterspecial (19): Weer spektakel bij Kerstcircus Ahoy
Lees ook:Kerstwintercircus (19): Circus Renz International brengt het Kerstcircus naar Vlaardingen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>