Kerstwintercircussen (22): Gezellig naar het Midwintercircus Rhenen

RHENEN – Weer zo’n leuk initiatief: Het Midwintercircus Rhenen, van Circus op de Utrechtse Heuvelrug.. Voor de vierde keer alweer en nu op woensdag 27 december. Het thema is ‘Gekkigheid’ en daar kan je als circusartiest natuurlijk flink mee uit de voeten.

De voorstelling is in het Bantuintheater, aan de Bantuinweg 43. Vanaf 14.30 uur de volwassen circusgroep uit Rhenen: ‘Me, myselfie and I’ met een voorstelling over de multimediagekte van vandaag de dag. Gevolgd door de familievoorstelling Gestoord’ van de Circus Factory. Ook zijn er verschillende verrassingsacts. Na de show mag het publiek het zelf eens gaan proberen met de circustechnieken. Uiteraard onder deskundige begeleiding. Kaarten zijn verkrijgbaar bij: Vivant Edwin en Janet Rhenen, bij Inloop Participatiepunt – IPP Rhenen en natuurlijk via Circus op de Utrechtse Heuvelrug. Ook is het mogelijk om kaartjes te reserveren via [email protected]. In de voorverkoop kosten de kaarten 5 euro, aan de deur 7,50 euro. Kinderen tot 4 jaar hebben gratis toegang.

Lees ook:Trapeze Circus op de Utrechtse Heuvelrug
Lees ook:Proefles Circus op de Utrechtse Heuvelrug
Lees ook:Proefles Circus op de Utrechtse Heuvelrug
Lees ook:Wageningse circuslessen Mister Poehaa overgenomen
Lees ook:Jeugdcircus Saranti met ClassiCool

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>