Kerstwinterspecial (17): Theater Circus Fantâsia presenteert ‘Kerst in Woodstock’ tijdens Kerstplaza Groningen

GRONINGEN – Theater Circus Fantâsia presenteert tijdens Kerstplaza Groningen ‘Kerst in Woodstock’ Ze doen dat tijdens het indoor spektakel in Martiniplaza. Dat is van zondag 25 december tot en met zondag 8 januari. Uiteraard zijn er ook veel kermisattracties en andere activiteiten.

‘Fantâsia’ presenteert dagelijks meerdere voorstellingen van 40 minuten, vol passie, spanning & humor. Drijvende kracht achter het gezelschap is Kitty Hagen van Backstage Kitty Hagen. Ze stelt: “Een beleving voor het hele gezin. De voorstelling ‘Woodstock’ is een reis uit de hippie tijd die grote en kleine gasten meeneemt op avontuur.”

“Miss Kitty vindt op haar zolder een fotoboek van de Club van vijf. Gedurende de voorstelling komt het fotoboek tot leven en wordt op haar eigen unieke manier ingevuld met onder andere purple de marionette, luchtacrobatiek aan flinterdunne koordjes, Jongleren en balanceren, clowneske fiets act, betovering & magie, swingende diabolo’s, rondvliegende messen, rollende kogels en een vuurspektakel.”

“Ontroering en passie, komisch en hilarisch, mooie en spannende momenten wisselen elkaar, in een aangenaam tempo, af en zorgen voor een onvergetelijke voorstelling.

De eerste etage van Kerstplaza is omgetoverd tot een sfeervol Theater Circus.

Het spektakel is zoals gemeld in Martiniplaza dat tienduizend vierkante meter kermis en entertainment biedt.

 

Lees ook:CircusNu (109): Dat gaat lekker met Circus Theater Fantâsia
Lees ook:CircusNu (29 ): Kitty Hagen Backstage Events
Lees ook:Kerst- en wintercircussen (6): Daniel Doornkamp jongleert tijdens Kerstplaza
Lees ook:Kerstplaza Groningen – Circus Fiesta
Lees ook:Circus Fantasia slaat aan in Utrecht – UPDATE!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>