Kerstwinterspecial (18): Wintercircus Hilversum is een blijvertje

HILVERSUM – Met de 3e editie laat het Wintercircus Hilversum zien een blijvertje te zijn. Een van de laatste nieuwe initiatieven slaat duidelijk aan. Hilversummers en andere mensen uit die regio houden van het circus en de mensen achter het circusspektakel houden van hun publiek. Van zaterdag 24 tot en met vrijdag 30 december zijn er voorstellingen in de circustent aan de Werf 35 / Mussenstraat. Met ook dit jaar weer een aantrekkelijk programma.

Het publiek mag genieten van een 2 uur durende spectaculaire show voor de hele familie. Deze editie zijn er legendarische circusartiesten in de programmering opgenomen. Het programma heeft opvallende onderdelen, zoals de reptielenshow van Ferry Torrez en Mr. Bill & Marcel die alles in de piste verzorgen voor de optredens. Duo Lugo presenteert een licht- en lasershow. En hoog in de circus-nok de adembenemende act van Anke de Boer. Ook treedt Duo Kira op met hand-to-hand acrobatiek.

Voorstellingen

Zaterdag 24 december 14.00 uur

Zondag 25 december 12.30 en 16.00 uur (Eerste Kerstdag)

Maandag 26 december 12.30 en 16.00 uur (Tweede Kerstdag)

Dinsdag 27 december 12.30 en 16.00 uur

Woensdag 28 december 12.30 en 16.00 uur

Donderdag 29 december 12.30 en 16.00 uur

Vrijdag 30 december 12.30 en 16.00 uur

 

Lees ook:Wintercircus Hilversum
Lees ook:Joop Teuteberg maakt publiek Wintercircus Hilversum aan het lachen
Lees ook:Kerstwintercircussen (1): Wereldkerstcircus Carré met de clown als blikvanger
Lees ook:Kerst- en Wintercircussen (1): Andere locatie Wintercircus Hilversum
Lees ook:Kerstwintercircussen (12): De charmes van Wintercircus Hilversum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>