Kerstwinterspecial (19): Weer spektakel bij Kerstcircus Ahoy

ROTTERDAM – Zeg je: Kerstcircus Ahoy, dan zeg je: Spektakel! Want dit circus staat garant voor het ideale uitje tijdens de Kerstdagen of op een van de dagen er omheen. Het circus is van zaterdag 24 tot en met vrijdag 30 december in het Rotterdamse Ahoy.

Circusdirecteur Fernand Bannin zorgt ook dit jaar weer voor een tot de verbeelding sprekend programma. Met onder andere Wheel of Death met Duo Sifolinis; boerderijnummer door Ebba Frank; clownerie van Stoliarov; illusionist Kim Kenneth; de ezels van Ramon Maatz; paardendressuur gepresenteerd door Sacha Houcke en Gaby Dew, Rola Rola door Yuri Caveagna; evenwichtskunstenaars Veronica Fusco en Yuri Caveagna; koorddansnummer door Bouncing Rope en de Cretu Troupe met acrobatiek.

Voorstellingen

Zaterdag 24 december 10.30 en 14.00 uur

Zondag 25 december 14.00 uur

Maandag 26 december 11.30 en 15.00 uur

Dinsdag 27 december 11.30 en 15.00 uur

Woensdag 28 december 11.30 en 15.00 uur

Donderdag 29 december 11.30 en 15.00 uur

Vrijdag 30 december 11.30 uur

https://youtu.be/wachVLCqLf0

Lees ook:Kerstwinterspecial (21): Groot winter kerstcircus Groningen met mooi programma
Lees ook:Sint in de piste
Lees ook:Sint in de piste bij Circus Herman Renz
Lees ook:Herman & Diana Renz trofeeën!
Lees ook:De messen gaan er weer goed in…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>