Kerstwinterspecial (22): Kerst-WinterCircus Zoetermeer is er ook bij!

ZOETERMEER – Het Kerst-WinterCircus Zoetermeer is er ook bij. Voor de circusliefhebbers uit die plaats en omgeving zeker de moeite waard om te bezoeken. Circus Bossle staat garant voor een gezellig uitstapje. Met een leuke voorstelling en uiteraard in een gezellige kerstsfeer. Met zo’n beetje de meeste speeldagen op 1 plek. Het kerstcircus is van woensdag 21 december tot en met zondag 8 januari. Kerst-WinterCircus Zoetermeer staat bij de Silverdome.

.“Het is een aanrader om Kerst-WinterCircus Zoetermeer te bezoeken omdat het echt iets is voor het hele gezin”, begint Lennart Schoppers te vertellen. Hij is organisatorisch bij dit evenement betrokken en besteed er deze periode veel tijd aan. “De mensen komen in een totale kerstsfeer terecht. Met duizenden lampjes en diverse kerstbomen”, voegt hij eraan toe.

“Het Kerst-WinterCircus Zoetermeer is er voor alle rangen en standen. Je kan al voor 8 euro naar de voorstelling. En ook nog eens gaan genieten van een uniek programma”, zegt hij enthousiast tegen Circus.Blog.

Hoort het kerst- of wintercircus bij de kerstperiode? Schoppers: “Dat is in de loop van de jaren gebleken. Een bezoek aan het Kerst- of wintercircus staat in de top 5 van de winteruitjes.”

“Veel mensen willen er tijdens de Kerstdagen of er rondom naartoe. Voor de circusmensen zelf is het een leuke periode om te werken. Het publiek is dankbaarder en ik merk dat ze het nog leuker vinden dan in een andere periode een circusvoorstelling bezoeken.”

Programma

“De mensen van Circus Bossle verzorgen het programma aangevuld door een  aantal voor Kerst-WinterCircus Zoetermeer gecontracteerde artiesten. Het publiek wordt meegenomen in de winterse sfeer. Met de zingende spreekstalmeester Metin Vullings. Hij is in het dagelijks leven kastelein in Vlaardingen. Hij zal zingend ook enkele acts begeleiden”, aldus Schoppers.

En: “In de show onder andere Friese hengsten; Arabische paarden; vrolijke hondenrevue; ezels, lama’s en  minikoeien samen in een act; koorddansen, jongleren met 7 ringen en clownerie.”

Voorstellingen

Woensdag 21 december 16.00 uur

Donderdag 22 december 16.00 uur *

Vrijdag 23 december 16.00 uur *

Zaterdag 24 december 16.00 uur

Zondag 25 december 13.00 en 16.00 uur Eerste Kerstdag

Maandag 26 december 13.00 en 16.00 uur Tweede Kerstdag

Dinsdag 27 december 13.00 uur
Woensdag 28 december 13.00 uur
Donderdag 29 december 13.00 uur *
Vrijdag 30 december 13.00 uur *
Zaterdag 31 december 13.00 uur Oudejaarsdag

Zondag 1 januari 13.00 uur Nieuwjaarsdag

Maandag 2 januari 13.00 uur
Dinsdag 3 januari 13.00 uur
Woensdag 4 januari 13.00 uur
Donderdag 5 januari 13.00 uur *
Vrijdag 6 januari 13.00 uur *
Zaterdag 7 januari 13.00 uur
Zondag 8 januari 13.00 uur

*= Familiedag: Volwassenen betalen kinderprijzen

 

Lees ook:Wintercircus Amsterdam
Lees ook:Kerstwinterspecial (15): Circus Zanzara geeft Mokum een mooie kerst!
Lees ook:Kerst- en Wintercircussen starten
Lees ook:Kerstwinterspecial (23): Kerstcircus ‘s-Hertogenbosch is ook leuk
Lees ook:Kerstwintercircussen (25): Kerstcircus Almere dankzij familie Bossle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>