Circusprijs voor Dion Graus

Tweede Kamerlid en PVV’er Dion Graus heeft op 14 januari een onderscheiding voor zijn verdiensten voor het Nederlandse circus en voor zijn activiteiten voor dieren ontvangen. De prijs, genaamd de Gouden Chapiteau Sleutel, werd uitgereikt door de Vereniging van de Nederlandse Circus Ondernemingen.

Mensen hebben volgens hem onterechte meningen over het circus en de dieren die daar traditioneel worden gehouden. “Hij heeft ervoor gezorgd dat er niet alleen óver ons wordt gesproken, maar ook mét ons,” laat een zegsman van het VNCO weten.

Lees ook:NPO/KRO houdt dieren Circusfestival Monte Carlo van de buis
Lees ook:CircusNu (16) Circus Renz Berlin is traditioneel circus in een modern jasje
Lees ook:Circus Freiwald: Olifant Buba en zebra’s moeten toch weg
Lees ook:PvdD probeert Freiwalds Menagerie Circus te weren in Borne
Lees ook:Circus met dieren blijft welkom in Capelle a.d. IJssel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>