Video: Stunt in circus loopt fout af

Een stunt met foute afloop in een circus in Amerika. De 20-jarige stuntman Josh Headford wou de toeschouwers van het Shrine Circus in Saginaw (Michigan, VS) vermaken met een stunt op de motor. Hij bleef echter achter een draad steken en werd acht meter naar beneden geschoten. Headford liep bij zijn doodsmak breuken aan zijn been, pols, elleboog en schouder op.

Een clown raakte ook gewond. Hij kreeg de kabel in zijn gezicht en moest eveneens overgebracht worden naar het ziekenhuis. Meteen na het ongeval werden de lichten gedoofd en vertelde de speaker dat het voorval niet in scène was gezet; “De crash maakt geen deel uit van het optreden, ik heb onmiddellijk een dokter nodig”. De voorstelling werd na het incident stopgezet. Zie de video hieronder.

Lees ook:Vrachtwagen Circus Bongo betrokken bij ongeluk
Lees ook:Vuurspuwer Romen Rodriguez Herrera nog steeds in ziekenhuis
Lees ook:Hakim gewond
Lees ook:Kerstspecial (2): Geen kerstcircus voor Riet na ongeluk
Lees ook:Pechcircus Cornelio naar Kapelle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>