Video: Bello Nock stunt met helikopter

In december was hij nog te zien in het Wereldkerstcircus in Theater Carré; waaghals en clown Bello Nock. Eerder deze maand haalde hij een spectaculaire stunt uit ter promotie van Circus Sarasota. De waaghals hing aan een trapeze, die aan een helikopter hing… aan zijn voeten!

De internationale circus ster en komische waaghals Bello Nock is afkomstig uit Sarasota. Daar voerde hij op 2 februari dan ook deze bloedstollende stunt uit. Nock is de publiekstrekker van Circus Sarasota, die van 10 tot 26 februari te zien is in de stad. De helikopter vloog met Bello Nock aan de trapeze een aantal malen over de circustent. Zie de beelden hieronder.

Lees ook:Video: Bello Nock op grote hoogte
Lees ook:Circusact van de Week: Bello Nock
Lees ook:Bello Nock op grote hoogte over het koord
Lees ook:Video: een kijkje in het leeuwenverblijf van Martin Lacey
Lees ook:Bello Nock in Toverland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>