Belly Wien verblijft in Arnhem na faillissement Rijnhal

Circus Belly Wien verblijft nog steeds in Arnhem na het faillissement van de Rijnhal in Arnhem. Nadat het circus en zijn dieren in januari op straat werden gezet door de curator heeft het bedrijf van directeur Robert Zinnecker zijn kamp opgeslagen in een verwarmde loods aan de Nieuwe Haven in Arnhem.

Belly Wien raakte in januari in de problemen door het faillissement van de Rijnhal in Arnhem. Het circus gaf daar een reeks voorstellingen toen de hal failliet ging. Het circus heeft nog 6000 euro tegoed van de curator van de Rijnhal. De directie van het circus moet nu een gat overbruggen tot de nieuwe tour die op 14 maart van start gaat in Houten.

Overigens kamp de Rijnhal nu met een ander probleem. Door het tijdelijke verblijf van de olifanten van Belly Wien in de hal is deze doordrongen van de geur van olifantenpis. De gemeente Arnhem heeft inmiddels beloofd de olifantenzeik te verwijderen, zodat een hobbybeurs begin maart in de hal zijn doorgang kan vinden zonder stank.

Lees ook:Circus Belly Wien langer in Arnhem
Lees ook:Circus Renz International in Arnhem
Lees ook:Dit weekeinde afscheid nemen van wilde circusdieren
Lees ook:Circusschool Circus Poehaa vraagt faillisement aan
Lees ook:Verhuizing ouderen uitgesteld door circus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>