‘Circus meets Theater’ in Circus Yab Yum

‘Circus meets Theater’. Na successen als Cirque Stiletto met Ellen ten Damme en Circus Hurricane met Hans Klok presenteert Stardust Circus International nu met trots CIRCUS YAB YUM … !

Yab Yum, de exclusieve seksclub, is het onderwerp van een zinderend spektakel dat volgend jaar zomer in het Koninklijk Theater Carré in première zal gaan. Henk van der Meijden en Monica Strotmann hebben de rechten gekocht van de bestseller Yab Yum, waarin oprichter Theo Heuft verhaalt over het succes van ’s werelds meest beroemde bordeel. Dreigementen en terreur van de Amsterdamse onderwereld, die tenslotte zou leiden tot het sluiten van de club, geven een spannende lading aan het verhaal. Juist de circus vorm in de sfeer van Moulin Rouge, Burlesque en Fellini biedt de mogelijkheid om alle extravagante facetten van werelds beroemdste bordeel te laten zien.

Onverbloemd realistische scènes, spectaculaire dansnummers en internationaal bekroonde circusacts. “Alles is komedie” in Yab Yum, een spectaculaire show voor de hele familie, waarin niets is wat het lijkt …. ! Komt dat zien … Komt dat zien! De wereldpremiere van Circus Yab Yum is op 28 augustus in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Lees ook:125 jaar Circus in Carré
Lees ook:Hans Klok’s House of Horror
Lees ook:Win de DVD box 125 jaar Carré
Lees ook:Hans Klok maakt van Carré House of Horror!
Lees ook:David Larible in het Wereldkerstcircus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>