Dieren Circus Renz International langer in Best

De circusdieren die sinds begin deze maand in een loods in Best staan, mogen daar misschien toch langer blijven. Eerder kreeg Circus Renz International van de Gemeente Best nog te horen, dat de dieren uiterlijk afgelopen maandag het terrein aan de Oranjestraat moesten verlaten.

De gemeente is in gesprek met de eigenaar van de loods over een tijdelijke vergunning hiervoor. Dit meldt de gemeente Best. Het Duitse Circus Renz International wil graag langer gebruik maken van de loods. Wanneer de eventuele tijdelijke vergunning wordt afgegeven, is nog niet duidelijk.

Update 28-02: Volgens een woordvoerder van de gemeente is er toestemming om de dieren van het Berlijnse Circus Renz tot en met 18 maart plek te bieden in de loods. Een dag later moeten ze optreden in het Zeeuwse Goes.

Foto: Circus Renz International

Lees ook:Circus Renz International welkom in Almelo
Lees ook:Geen vergunning voor Circus Renaissance in Pijnacker
Lees ook:Geen dieren meer in Grieks circus
Lees ook:GL: ‘Eindhoven zonder wilde dierencircussen’
Lees ook:Hulp aan Renz International krijgt nog een staartje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>