Circus Rose Marie Malter veroorzaakt gaslek

Toevallig plaatsten we vorige week nog een leuke video over Circus Rose Marie Malter. Deze week weten zij het nieuws te bereiken, doordat zij bij het opzetten van hun tent een gasleiding raakten.

De tenten van het Circus Rose Marie Malter staan sinds vorige week woensdag in de Oudstrijderslaan In Ieper (België) opgesteld. Tijdens de opstelling van de tent, vorige week, hebben de circuslui een gasleiding geraakt toen ze de piketten van de tent in de grond klopten. Dat gebeurde woensdag of donderdag al, maar de gasgeur werd pas zaterdag echt opgemerkt. De brandweer moest er aan te pas komen, om het lek op te speuren en het gat te dichten.

Ondertussen waren al meerdere ouders met kinderen toegekomen voor de circusvoorstelling van 14.30uur. Pas op het allerlaatste moment werd beslist om de voorstelling toch te laten doorgaan. De circusvoorstelling ging met een kleine vertraging van start.

Lees ook:Circus Malter vast in de modder
Lees ook:Kerstcircus in Oostende is vervolg op failliet Circus Rose Marie Malter
Lees ook:Eddy Wally vandaag in de bloemetjes gezet door circus
Lees ook:Circus Malter gaat verder na faillissement
Lees ook:Circus Rose Marie Malter annuleert voorstellingen wegens diefstal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>