Officiële verklaring opstappen Robert Ronday bij Herman Renz

Eerder deze week meldden we al over het vertrek van Robert Ronday bij Circus Herman Renz. Vandaag kwam het circus met een officiële verklaring rond zijn vertrek:

Na het afgelopen seizoen 100 jaar circustraditie gevierd te hebben, 35 jaar werkzaam geweest te zijn in de circusbranche, 20 jaar verbonden aan circus Herman RENZ, waarvan 15 jaar als directeur algemene zaken, stapt Robert Ronday uit de directie van Nederlands Nationaal Circus Herman RENZ.

Na het overlijden van Diana en Herman RENZ in 1996 nam hij samen met de families Olivier en Steyvers het circus over van de erfgenamen en bouwde met hen verder aan het succes van Nederlands bekendste circus.

Ronday genoot vooral bekendheid door zijn indrukwekkende rol als spreekstalmeester en als jurylid van Holland’s Got Talent. Hij is toe aan een nieuwe uitdaging. Het circus blijft een speciale plaats in zijn hart houden. Hij wenst de overige directieleden veel succes met het voortzetten van het gedachtegoed van Herman en Diana RENZ.

Foto: Harm ten Brink

Lees ook:Robert Ronday stopt als directielid bij Herman Renz
Lees ook:Prijzen verdeeld in Kerstcircus Herman Renz
Lees ook:Limburgs Kerstcircus: Robert Ronday zet traditie voort
Lees ook:Herman & Diana Renz trofeeën!
Lees ook:Kerstcircus Haarlem is traditie voor Circus Herman Renz

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>