Olifant Renz International in sloot

Een olifant van Circus Renz International heeft zaterdag een uurtje vastgezeten in een sloot in Goes. De olifant was uitgebroken en naar de waterkant gegaan om zich te wassen, toen ze in het water gleed.

Circus Renz International is voor een reeks voorstellingen in Goes. Het buitenterrein van de dieren grenst aan het water. Medewerkers van het circus wisten met hulp van de brandweer en politie de olifant weer op het droge te trekken. Het dier is niet gewond geraakt en heeft naar verluidt inmiddels al weer opgetreden. Zie de beelden hieronder.

Lees ook:Ophef om olifantenfilmpje Circus Renz International
Lees ook:Video: Bello Nock op grote hoogte
Lees ook:Getuigen vertellen andere olifantenversie Circus Renz International
Lees ook:Brand bij Circus Renz International
Lees ook:“Loslopende tijger niet uit circus”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>