Circusschool Circus Poehaa vraagt faillisement aan

Circusschool Circus Poehaa uit Arnhem heeft vandaag faillisement aangevraagd bij de rechtbank. De school kampt met financiele problemen. De vrijwilligers van de circusschool hebben gezocht naar een manier om door te gaan met de stichting, maar de financiële problemen waren te groot.

Zo werd er geprobeerd 40.000 euro aan donaties te krijgen, maar uiteindelijk kwam er niet meer dan 5000 euro binnen. Op de website meldt Poeha: “Het bestuur van Circus Poehaa heeft woensdag 28 maart het faillissement van Stichting Circus Poehaa aangevraagd. Begin april gaan de deuren van Circus Poehaa echt dicht. We weten dat iedereen er alles aan heeft gedaan om Circus Poehaa te laten voortbestaan, maar de circustheaterschool in zijn huidige vorm laten voortbestaan is onmogelijk gebleken. Hopelijk betekent dit niet het einde van de circusactiviteiten in Arnhem. “

De lessen zullen doorgaan totdat een curator een beslissing neemt.

Lees ook:Circusschool mr. Poehaa open
Lees ook:Wageningse circuslessen Mister Poehaa overgenomen
Lees ook:Voorstellingen en workshops bij Mr. Poehaa
Lees ook:Palestijnse circusschool niet blij met Cirque du Soleil
Lees ook:Ook rechter stelt: Geen Circus Belly Wien in Bergeijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>