Olifant ontsnapt uit circus Blackpool (zie video)

Alweer een circusolifant die aan de wandel is gegaan deze week. In Blackpool zorgde de olifant voor chaos bij een winkelcentrum. De verzorgers van Courtneys Circus wilden de 40-jarige olifant genaamd Baby in bad doen, maar daar had deze geen zin in. Hij brak door het hek heen en nam de benen richting het winkelcentrum. De verzorgers deden verwoede pogingen om hem te pakken te krijgen. uiteindelijk lukte dit en kon de olifant weer terug gebracht worden naar het circus.

Lees ook:Olifant Buba bezoekt kofferbakmarkt Noordwijkerhout + FILM!
Lees ook:Omstanders: “Circusolifant Buba smeert ‘m”
Lees ook:Ontsnapte circusolifant dood man
Lees ook:Olifant Circus Luna neemt bad in fontein stad
Lees ook:Kamelen Circus Werona ontsnapt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>