Wiener Circus doopt vandaag circus-telg Serena Cannone

Het Wiener Circus doopt vandaag een circus-telg op de grote Markt in Sint Niklaas (België). Het is Serena Chaves-Cannone, de eerste dochter van directeur Ricky Cannone.

De dochter die de vierde circusgeneratie is, werd geboren op 1 augustus 2011. “Op dinsdag 3 april wordt de kleine Serena in Sint-Niklaas gedoopt. Omdat circusmensen een eigen parochie vormen, met een eigen pater, gebeuren alle feestelijkheden in de circustent. Zo ook de doop van Serena. Na de voorstelling van 15 uur is iedereen uitgenodigd om deze speciale plechtigheid bij te wonen”, laat directeur Ricky Cannone weten. Het Wiener Circus bivakkeert van 31 maart tot en met 11 april op de Grote Markt in Sint-Niklaas.

Lees ook:Sint blij met Circus Herman Renz + webcam!
Lees ook:Sint in de piste bij Circus Herman Renz
Lees ook:Wiener Circus in Sint Niklaas
Lees ook:Wiener Circus bouwt af en weer op in Sint Niklaas – LIVE CAM!
Lees ook:Bekijk het Wiener Circus via de webcam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>