Circus Malter vast in de modder

Wagens van Circus Rose Marie Malter zaten donderdagochtend vast in de modder. Het circusgezelschap dat van Aarschot naar Averbode in België wilde verder reizen, kwam door de ondergelopen weide niet meer weg met enkele wagens.

De dagen ervoor had het circus al te kampen met drassige grond door de regenval. Bezoekers moesten door een dikke laag modder om de tent te bereiken. Toen de zware vrachtwagens en woonwagens gisterochtend weg wilden, raakten ze niet door de zompige grond. De brandweer van Aarschot en enkele tractoren moesten de voertuigen vlottrekken. Dat lukte maar heel moeizaam. Een vrachtwagen met paarden kreeg het circus niet weg, deze zou vandaag wederom gepoogd weg te slepen.

De familie Malter werd vorige week nog door het stadsbestuur van Aarschot in de bloemetjes gezet. Het circus werd 52 jaar geleden opgericht door Aarschottenaar Jean Gebruers en zijn vrouw Rose-Marie Malter. Heden ten dage staat het circus te boek als het grootste circus van België en werken er drie generaties Malter aan mee.

Bron: Nieuwsblad.be

Lees ook:Circus Rose Marie Malter veroorzaakt gaslek
Lees ook:Circus Rose Marie Malter annuleert voorstellingen wegens diefstal
Lees ook:Malter doet bod op eigen circus
Lees ook:Giraffe ontsnapt uit circus Rinaldo Orfei
Lees ook:Twee maal circus in Kortrijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>