Circus Rose Marie Malter annuleert voorstellingen wegens diefstal

Circus Rose Marie Malter heeft de première-voorstellingen van het circus in Deinze (België) op woensdag 6 juni moeten annuleren. Tijdens het transport vanuit de vorige standplaats in Vilvoorde werd een oplegger met tribunemateriaal gestolen.

Het circus moest daardoor ander materiaal uit de winteropslag halen, waardoor een vertraging werd opgelopen in de opbouw van de circustent. De geplande voorstellingen op vrijdag, zaterdag en zondag zullen wel doorgaan. Het circus had eerder dit jaar al problemen doordat wagens vastliepen in de modder.

Lees ook:Circus Malter vast in de modder
Lees ook:Circus Rose Marie Malter veroorzaakt gaslek
Lees ook:Geen vergunningaanvraag Kerstcircus Vlissingen
Lees ook:Pechcircus Cornelio naar Kapelle
Lees ook:Circus Renz International in Wemeldinge

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>