Toch plek voor Circus Renaissance in Leiden

Er is alsnog een plek gevonden voor Circus Renaissance in Leiden. Het circus mag zijn tenten kan opslaan op de sportvelden aan de Boshuizerkade.

Het Sportbedrijf en het Bureau Evenementen hebben alert ingespeeld op de klacht van het circus, dat eerder deze week nog kreeg te horen dat er geen plek zou zijn voor het circus. Op de plek waar het circus nu komt, worden vanaf eind dit jaar of begin volgend jaar woningen gebouwd. Het circus mag een aantal dagen gebruik maken van deze ruimte.

Het nostalgische Circus Renaissance strijkt op maandag 25 juni neer aan de Boshuizerkade voor zeven voorstellingen. Op woensdag 27 juni zijn de eerste twee shows, op zondag 1 juli de laatste. Zie hieronder een video van de première van het circus.

Lees ook:Geen plek voor Circus Renaissance in Leiden
Lees ook:Heiloo in 2016 te duur voor Wintercircus Sijm – UPDATE!
Lees ook:Wiener Circus goed te zien met de webcam
Lees ook:Woonwagens Circus Bongo in films Frenky en Frank
Lees ook:Circus Renaissance gaat verder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>