Dak Zuiderpark Stadion op terrein Circus Renaissance gewaaid

Circus Renaissance is ternauwernood aan een flink ongeluk ontsnapt. Het dak van het Zuiderpark Stadion is vannacht tijdens de storm van het stadion gewaaid.  Een deel van het dak is terechtgekomen op het terrein waar momenteel Circus Renaissance staat.

Bijna een derde van het dak waaide rakelings over de circustent heen en belandde op het terrein. Niemand is gewond geraakt. Twintig meter lange gevelplaten hangen in de bomen rond het circus. Het resterende deel van het dak staat op instorten.

Lees ook:Circusmedewerker gewond geraakt door val
Lees ook:Circustent weggeblazen door storm
Lees ook:Truc mislukt: Hans Klok gewond
Lees ook:Koorddansers gewond!
Lees ook:Ongeluk luchtacrobatenkoppel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>