Palestijnse circusschool niet blij met Cirque du Soleil

De Palestijnse Circus School heeft een brief gestuurd naar Cirque du Soleil met het verzoek om niet op te treden in Israël. Dit laat de school in een verklaring weten. Cirque du Soleil zou in Augustus in Israël optreden.

In de brief laat de school weten dat het niet terecht is dat Cique du Soleil in het land optreed op basis van vermeende schendingen van de mensenrechten door Israël ten aanzien van de Palestijnen. Cirque du Soleil heeft nog niet laten weten in te gaan op de brief van de circusschool. Zij zullen in principe vanaf 8 t/m 18 augustus in Israël te zien zijn met de show Alegria. Het is voor het eerst in het bestaan van Cirque du Soleil dat het op zal treden in Israël.

Lees ook:Circusschool Circus Poehaa vraagt faillisement aan
Lees ook:Cirque du Soleil ‘Totem’ live bij Google
Lees ook:Nostalgisch circus (16): Cirque du Soleil
Lees ook:Tijgers Circus Belly Wien gewoon welkom op terrein Lochem
Lees ook:Tenten Cirque du Soleil staan klaar (video)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>