Première Madagascar 3 bij Circus Herman Renz

Morgen vindt de bijzondere première plaats van MADAGASCAR 3: OP AVONTUUR IN EUROPA in aanwezigheid van de Nederlandse stemmencast. Deze feestelijke première is georganiseerd op een unieke locatie: bij Circus Herman Renz op het Floriade P-terrein in Hoofddorp.

Speciaal voor deze première zal het circus de tenten in record tempo binnen één dag verplaatsen van Zeeland naar Hoofddorp! In de film belanden de vrienden uit de New York Zoo in een circus en alle premièregasten kunnen ook van de avontuurlijke circussfeer meegenieten. Tijdens de inloop zullen de circusdirecteur en vrolijke clowns de genodigden welkom heten. Voordat de film start zullen de circusartiesten ook nog een leuke acrobatiek- en rolschaatsacts opvoeren.

Lees ook:Jumbo-actie Circus Herman Renz Hoofddorp
Lees ook:Circus voor blinden
Lees ook:Circus Herman Renz speelt in Hoofddorp
Lees ook:Het is voorbij voor Ringling Bros. and Barnum and Bailey Circus
Lees ook:Topclowns tijdens 4e Internationales Variété Festival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>