Video: Luipaard valt jong meisje aan in Russisch circus

In een Russisch circus ging het begin juli compleet mis toen een luipaard het publiek in sprong en een meisje aanviel en verwonde. Het voorval vond plaats in het stadje Smolensk op 8 juli.

De luipaard beet in de bovenbeen van het 6-jarige meisje en krabde haar, voordat medewerkers van het circus de luipaard bij haar weg konden halen. Een bezoeker van een circus wist het moment vast te leggen dat de luipaard in het publiek springt. Er is niet duidelijk te zien dat de luipaard het meisje verwond.

De politie onderneemt geen actie, ze geven aan dat er geen regelgeving is voor wilde dieren in het circus in Rusland. In Nederland zou een dergelijk voorval niet kunnen gebeuren, omdat een roofdierenact hier altijd achter hekken plaats vindt. Het circus beschuldigd de ouders van het slachtoffer van afpersing omdat ze een schadevergoeding willen. Zie de video hieronder.

Lees ook:Helemaal geen circus Boxmeer
Lees ook:Circus Barones niet welkom in Oostende
Lees ook:Circus Belly Wien onderzoekt beschuldiging vechtpartij – UPDATE
Lees ook:Tijgers Circus Belly Wien zijn er wel: maar niet in de show
Lees ook:Circus Sydney verlaat Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>