iPhone ‘zoekgeraakt’ bij Circus Herman Renz

Een bizar verhaal uit Zwolle bereikte ons deze morgen.Een verslaggever van De Stentor raakte zondag zijn telefoon kwijt na een bezoekje aan circus Herman Renz. Deze was waarschijnlijk op de tribune uit zijn zak gegleden…

Thuis kwam hij er achter dat de telefoon zoek was. Geen probleem, dacht hij, want bij aanvang van het circus werd hiervoor netjes gewaarschuwd en de spullen konden na afloop van de voorstelling bij de circus-medewerkers worden afgehaald. Hij keerde terug naar het circus, maar daar werd gemeld dat er geen iPhone gevonden was. Thuis besloot de verslaggever de “zoek mijn iPhone” App te gebruiken en zag tot zijn verbazing dat zijn telefoon zich toch op het circusterrein bevond. Hij confronteerde een van de personeelsleden van het circus er mee, maar het leverde niets op.

De verslaggever vertrouwde de zaak niet. “Ik vond het raar dat de man van het circus het had over een zwarte iPhone, terwijl ik dat detail helemaal niet had verteld”. Hij werd in zijn gevoel bevestigd toen hij op het beeldscherm van zijn computer het telefoon-icoontje in beweging zag komen juist op het moment dat het circus uit Zwolle vertrok. Iemand van het circus heeft volgens de verslaggever de telefoon dus meegenomen. Hij heeft inmiddels aangifte gedaan.

Lees ook:Helemaal geen circus Boxmeer
Lees ook:Behulpzame burgemeester laat Wiener Circus toch in Kuurne optreden!
Lees ook:Circus Herman Renz in Zwolle!
Lees ook:Vrachtwagen Circus Bongo betrokken bij ongeluk
Lees ook:Olifant Buba bezoekt kofferbakmarkt Noordwijkerhout + FILM!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>